Kronhjortejagt

2016 var et rigtig godt år for vores hjortejægere og 2017 bliver formentligt bedre med tilgangen af endnu flere gode revirer.

Alt virker stille i den mørke og småkølige morgen i Polen. Du hører kun din egen og guidens vejrtrækning og pludselig brydes stilheden af kronhjortens dybe brøl. Pulsen stiger lynhurtigt og nu begynder den krævende og intense pürsch på hjorten, hvor evner, tålmodighed og held vil afgøre om du snart skal lave lidt mere plads i jagtstuen.

Brunsten starter omkring d. 10 September og slutter typisk ved udgangen af denne måned. Skiftende temperaturer og geografiske forskelle mellem Øst og Vest har også stor betydning for, hvornår brunsten topper.

De senere år har polakkerne fået øget fokus på kvaliteten af hjortetrofæerne, så størstedelen af de nedlagte hjorte i dag ligger mellem 4-7 kilo i trofævægt. Det er dog ikke unormalt at der i særligt den centrale og østlige del, nedlægges hjorte med trofævægt på 8-9 kilo og større.

På de fleste af vores revirer kan der kombineres med den interessante jagt på vildsvin samt råbuk, hvis der er er flere tilbage på kvoten.

Vi har hjortejagt for enhver smag og pengepung. Du kan vælge at afregne efter vores meget gunstige prisliste, pakker på fastpris samt prisloft, så du ikke overskrider budgettet. Har du spørgsmål eller ønsker til et konkret tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at planlægge din næste jagtrejse, hvor du får kvalitet og tillid til en fair pris. (Prøv at sammenligne nedenstående priser med flere af de “Store” bureauer. Du bliver glædeligt overrasket 😉

Vi har MANGE gode tilbud på hjortejagten, uanset om du ønsker en fastprispakke eller prisliste med MAX

Alle tilbud kan ses på forsiden samt under “Tilbud”

Klik her for prisliste Kronvildt: Prisliste Kronvildt Polen

Fastprispakke 5 kg

Hjortejagt Polen Globus Jagtrejser

Klik på billedet for tilbud

Fastprispakke 6 kg

Hjortejagt Polen

Klik på billedet for tilbud