Bukkejagt

De fleste jægere kan ikke få nok af jagten på den smukke råbuk og når man har oplevet det en gang, ved man hvorfor. 2020 var på trods af Corona et rigtigt godt år, for vores mange bukkejægere. Alle kom hjem med gode oplevelser og flotte bukke. I 2021 kan du fra 11. Maj, opleve den klassiske forårs bukkejagt, på endnu flere afprøvede kvalitetsrevirer. Skovene er endnu ikke fuldt udsprunget og afgrøderne på markerne er ikke højere, end at det stadig er muligt at finde bukken. Jagtformen vil efter ønske være både pürsch samt anstand i nogle af de talrige skydetårne, der er optimalt placeret hvor vildtet færdes.

I Maj er det helt normalt at man på en enkelt morgen/aften, kan være heldig at se op til 20 forskellige bukke. Dyrene vil typisk være beskæftiget med at esse og denne ro giver som regel jægeren god tid til at placere det ønskede skud. Anderledes intens, er den mere og mere populære jagt i Juli/August, på den sommerrøde brunstbuk. Afgrøderne står højt og ved første øjekast kan alting virke lidt ”dødt”. Ofte kan det hurtigt ændres ved et par enkelte tryk på lokkekaldet, hvorved de ældre bukke også lokkes frem grundet interessen for råernes brunst. Det er rigtig spændende jagt, men nok ikke her hvor den uerfarne jæger skal starte, da det ofte vil være hurtige skudsituationer, hvor bukken kun et øjeblik åbenbarer sig.

Uanset tidspunktet for din bukkejagt, kan der på de fleste af vores revirer, kombineres med den interessante jagt på vildsvin.

Vi har bukkejagt for enhver smag og pengepung. Du kan vælge at afregne efter vores meget gunstige prisliste evt. med prisloft, bukke på fastpris samt graduerede priser i flere kategorier. Har du spørgsmål eller ønsker til et konkret tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at planlægge din næste jagtrejse, hvor du får kvalitet og tillid til en fair pris.

 

Se forsiden hvor der vil være MANGE gode tilbud på bukkejagt. Finder du ikke hvad du søger, så spørg endelig. Vi er nok en af de stærkeste udbydere af den polske bukkejagt!!!