Fakta om Sydafrika

Hovedstad: Pretoria
Præsident: Jacob Zuma
Befolkningstal: ca. 53 millioner
Officielle sprog: Afrikaans, Engelsk, Zulu, mfl.

Præsentation Sydafrika

 

Vi har selv rejst til dette fantastiske land utallige gange og derved opbygget de relationer og venskaber, som vi gerne deler med vores gæster. Her er kan du roligt kan tage hele familien med og de kommer med garanti ikke til at kede sig. Flotte farme med smuk og varierende natur, der spænder fra åbne sletter, bjergområder og frodig bush. Hjertelige og gæstfrie værter, som opvarter deres gæster med kulinariske oplevelser, ofte med grillet kød fra det nedlagte vildt og en artsrigdom så stor, at mere end 220 af verdens pattedyr er repræsenteret her.

Vores partnere er nøje udvalgt ud fra vores eget motto: ”Kvalitet og tillid til en fair pris”. Du vil opleve værter som kun ønsker det bedste for deres gæster og som ikke forsøger at ”sælge” mere end kunderne ønsker.

Vi kan tilbyde ALLE former for jagt lige fra den klassiske antilopejagt for den nye og knap så erfarne jæger, til den mere eksklusive og krævende jagt på bøffel, sabelantilope m.m. Jagten med haglbøssen er der også gode muligheder for at dyrke og også i Sydafrika er buejagten i rivende udvikling. Vi er selv erfarne buejægere og kan rådgive omkring det rigtige valg af område.

Vores 3 primære områder er Eastern Cape, Northern Cape og Limpopo. Alle 3 regioner giver rige muligheder for at kombinere jagten med udflugtsmuligheder for enhver smag og vi sammensætter gerne et program efter dine ønsker.

Det bliver aldrig vores mål at blive blandt de billigste udbydere af jagtrejser til Sydafrika. Hos os får du gennemtestede kvalitetsrevirer til en fair pris. Du kan afregne efter vores attraktive trofæprislister eller benytte dig af nogle vores pakker, indeholdende et antal jagtdage og trofæer. Hos os er der IKKE tillæg for medaljetrofæer!!!

Klik herunder på det enkelte område i Sydafrika, for at læse mere om hvad der tilbydes og se gallerierne med mange flotte fotos.