Hos os får du Kvalitet og tillid til en fair pris.

Vi har ingen bestyrelse eller 100 siders katalog, men tilbyder derimod en personlig og ærlig rådgivning, hvor vi følger dig tæt fra starten af din drømme jagtrejse, til du er vel hjemme igen. Vi er omkostningsbevidste på vore kunders vegne og kan derfor tilbyde nogle af markedets skarpeste priser uden at gå på kompromis med prisen.

Globus Jagtrejser er grundlagt med baggrund i mange års erfaring med planlægning og gennemførelse af jagtrejser, hvorved kontakten er skabt til vores gode og loyale samarbejdspartnere. Vi har selv taget vores børn med på jagtrejser fra de var helt små og ved derfor alt om, hvad der skal til for at skabe den perfekte kombination mellem jagtrejse og familietur. Spørg os bare og vi planlægger med glæde jeres næste familiejagtrejse.

Her på siden vil du finde info og tilbud på vores mest populære destinationer – Tilmeld dig vores nyhedsbrev og giv os et Like på Facebook, så vil du være blandt de første til at modtage nyheder, opdateringer og tilbud med bl.a testjagter til favorable priser.

Du kan altid ringe, maile eller sende en SMS. Du og dine jagtkammerater er også meget velkomne til at besøge vores kontor/showroom i centrum af Varde. Her kan vi i et hyggeligt jagtmiljø, planlægge din næste jagtrejse, med udgangspunkt i dine ønsker, drømme og økonomi.

Vi er naturligvis medlem af Rejsegarantifonden Nr. 2602 samt DJA (Danske Jagtrejse Arrangører) Medlemsnr. 21

Mange jægerhilsner

Tue Loldrup Bech-Hansen, Indehaver

Globus Jagtrejser Buejagt