Jagtrejser til Polen

Fakta om Polen

Hovedstad: Warszawa
Areal: 312.000 km2
Befolkningstal: 38 millioner
Møntfod: Polske Zloty

 

Præsentation Polen

Vi har gennem mange års arbejde, skabt os en position som en af Danmarks stærkeste udbydere af jagt i Polen og i 2022 fortsætter vi succesen med endnu flere gode revirer.

Dette fantastiske jagtland, er et rigtig godt sted at starte, hvis du endnu har din første jagtrejse tilgode. Indenfor en relativ kort køreafstand fra Danmark, finder du varierende og flot natur, stærke og artsrige vildtbestande, venlige og dygtige værter samt klassisk polsk mad i rigelige mængder. Alt dette, sammen med en fair pris, har gjort Polen til et mekka for de tilrejsende jægere og mange kommer igen år efter år.

Vores primære samarbejdspartnere er jagtforeninger. Her finder de polske jægere sammen for at dyrke deres fælles passion for jagt og natur. Størrelsen på revirerne spænder fra omkring 5.000 og helt op til 22.000 hektar. Som et supplement til deres jagtleje og de markskader vildtet forårsager, vælger man hvert år at sælge et antal jagter til udenlandske jægere. Din jagtguide på turen, vil altid være et medlem af områdets jagtforening og har derfor et indgående kendskab til både reviret og vildtet. Med håbet om at du vender tilbage en anden gang, vil de gøre alt hvad muligt er, for at du får et hyggeligt og spændende ophold. Vi har naturligvis også et fortrinligt samarbejde med mange statsrevirer. Indkvarteringen er ofte i jagthuse beliggende i revirerne eller på små og hyggelige pensionater. Vil du medbringe din kone, kæreste eller hele familien, kan vi også tilbyde flotte hoteller og slotte, hvor alle kan nyde det med swimmingpools, wellness, tennisbane, golf, legepladser m.m.

Globus Jagtrejser tilbyder alt det jagt der er muligt i Polen, såsom den klassiske bukkejagt i Maj, brunstjagten på den sommerrøde buk i Juli/August, den brølende og majestætiske kronhjort i September og de intense drivjagter i vintermånederne. Populære er også efterårets og vinterens hundyrsjagter, hvor man for et lille budget, får mange gode oplevelser og skudchancer. De senere år er både jagten på dåvildt og muflon blevet mere udbredt, så mangler du den oplevelse, tilbyder Globus også her nogle af de bedste områder.

Klik herunder på den jagtform i Polen du ønsker at vide mere om.