Dåvildt & Muflon

Jagten på dåvildt bliver mere og mere populært og bestandene er i fortsat vækst grundet selektiv afskydning. Den polske dåhjort kan jages gennem hele jagtsæsonen og brunsten ligger fra midt Oktober til midt November. Her tilbyder Globus Jagtrejser flere toprevirer, hvor du har mulighed for den spændende pürsch på den gryntende fuldskuffel. Et dåhjortegevir på 2,5 kg er efterhånden blevet meget normalt i Polen og oftere end før nedlægges der flotte hjorte på over 3 kg!!! På en del af vores revirer kan jagten på dåvildt kombineres med både råvildt, kronvildt og vildsvin.

Mange forbinder Muflon jagten med Ungarn & Tjekkiet, men Polen kan bestemt også være med. Vi har flere gode revirer i det centrale og sydlige Polen og tilbyder blandt andet en fastprispakke til vel nok markedets skarpeste pris i flotte omgivelser.

Har du spørgsmål eller ønsker til et konkret tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at planlægge din næste jagtrejse, hvor du får kvalitet og tillid til en fair pris.

Se tilbud, priser og galleri herunder