Jagtrejser til Spanien

Fakta om Spanien

Hovedstad: Madrid
Areal: 504.000 km2 (12 x DK´s størrelse)
Befolkningstal: ca. 47 millioner
Religion: 71% er Romersk Katolsk

Præsentation Spanien

Spanien er stadig et relativt nyt jagtland for de danske jægere, men mange har allerede opdaget, hvilke fantastiske jagtmuligheder Spanien kan tilbyde. Mest kendt er den klassiske bjergjagt, på de forskellige arter af de spanske stenbukke. Jagtområder i mellem 1.000 – 2.000 højdemeter, pürsch i stejlt og stenet terræn samt ofte lange skud, vil med garanti udfordre de fleste, men det større er tilfredsheden, når man endelig kan betragte sit nedlagte Ibex trofæ.

Vi tilbyder også riffeljagt på kronvildt, dåvildt, råvildt, muflon, mankefår, gemse, ulv, vildsvin og balearisk vildged. Sidstnævnte findes kun på den kendte ferieø Mallorca og kan kombineres med en ferietur for hele familien.

Har du prøvet drivjagt i eks. Polen og ønsker at gå et skridt videre i lidt lunere og mere kuperet terræn, så vil Monteria med garanti være noget for dig. Her er action med masser af skud, glammende store hunde og ofte overvældende parader hvor grupper på 15-20 jægere nedlægger 150-200 stykker vildt på en 2 dages jagt. Som altid ved jagt i Spanien, vil der være rigelig af den klassiske spanske mad og gode vin, når jægerne af forskellige nationaliteter, betragter paraden hvor en stor del kan være trofæbærende dyr så som kronhjort, dåhjort,muflon og keiler.

Finder du ikke det du søger, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er stærke i Spanien til den rigtige pris og er altid klar til at svare på spørgsmål og udarbejde et konkret tilbud efter dine ønsker.

Beceites Ibex

Stærk fastpris pakke / tryk på foto for at se hele oplægget

Beceites Ibex

Der jages fantastiske trofæer i de smukke spanske bjerge