Jagtrejser til Namibia

Fakta om Namibia

Hovedstad: Windhoek
Areal: 825.000 km2
Befolkningstal: 2,3 millioner

Nabolande: Sydafrika, Botswana, Angola & Zambia
Officielle sprog: Engelsk, afrikaans, tysk

Præsentation Namibia

Rejs til Namibia med Globus Jagtrejser og oplev en fantastisk varieret og smuk natur med nogle af Afrikas bedste nationalparker, enorme ørkenlandskaber, barske kystlinier og kæmpestore kløfter. I Namibia kan du jage nogle af afrikas mest ikoniske savannedyr mens du ser solen stå op over de bløde sanddyner. Dette er stedet for de eventyrlystne, der længes efter drømmelignende landskaber hvor en befolkningstæthed på 1,7 person pr. km2 og et areal på 825.000 km2, vidner om store og uspolerede landskaber.

Namibia har stolte jagttraditioner, hvor specielt Oryx, Springbuk, Gnu, Eland, Zebra og Vortesvin er repræsenteret i store mængder og med trofæstørrelser der vil pryde væggen i et hvert hjem. Hos vores partnere kan der jages over 30 forskellige arter og som noget særligt kan vi tilbyde Gepard og Leopard jagt med meget høj succesrate.

Vores partnere er nøje udvalgt ud fra vores eget motto: ”Kvalitet og tillid til en fair pris”. Du vil opleve værter som kun ønsker det bedste for deres gæster og som ikke forsøger at ”sælge” mere end kunderne ønsker. Alle steder er der rige muligheder for at kombinere jagten med udflugtsmuligheder for enhver smag. Vi sammensætter gerne et program efter dine ønsker.

Check vores MEGET konkurrence dygtige priser. Vi er ikke de billigste og bliver det heller aldrig. Dertil er vores kvalitet for høj. Du kan afregne efter vores attraktive trofæprislister eller benytte dig af nogle vores pakker, indeholdende et antal jagtdage og trofæer. Hos os er der IKKE tillæg for medaljetrofæer!!!

Klik på det enkelte område i Namibia, for at læse mere om hvad der tilbydes og se nærmere på nogle af de mange flotte fotos i gallerierne.

Finder du ikke det du søger, så spørg endelig – Vi har det!!!