Drivjagt

Hver eneste jagtform i Polen har sin egen charme og karakter men alligevel er drivjagten noget helt særligt. Her er en enestående mulighed for, på en og samme tur, at jage både råvildt, dåvildt, kronvildt, ræv og vildsvin. Samtidig behøver du ikke at komme tidligt ”ud af posen” og pauserne mellem drevene, giver tid til hyggeligt samvær med jagtkammeraterne.

Drivjagterne hos vores jagtforeninger er garanti for spænding, adrenalin i blodet, hurtige skud efter løbende vildt, flotte parader samt hygge og røverhistorier om aftenen. Der skal som regel 12-15 jægere til et drivjagtshold men er du alene eller er i et par stykker sammen, så finder vi ofte et hold i kan kobles på og hvor der også kan arrangeres samkørsel i enten egne personbiler eller minibus.

Vi har drivjagt for enhver smag og pengepung. Du kan afregne nedlagt vildt efter vores gunstige prisliste eller vælge at skyde i pulje med de øvrige deltagere. Har du spørgsmål eller ønsker til et konkret tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at planlægge din næste drivjagt, hvor du får kvalitet og tillid til en fair pris.

Vores drivjagter starter i begyndelsen af November og kører på til slutningen af Januar.

Klik på nogle af vores aktuelle drivjagtstilbud herunder og se nærmere på nogle af de inspirerende billeder.