Kronhjortejagt Polen

PÅ trods af Covid-19 blev 2020 igen et rigtig godt år for vores hjortejægere og langt de fleste fik deres drømme opfyldt. Vi har stadig alle vores gode og faste revirer som sammen med en del nye, giver os troen på at også 2021 bliver et fantastisk hjorte år med masser af brøl i de polske skove.

Alt virker stille i den mørke og småkølige morgen i Polen. Du hører kun din egen og guidens vejrtrækning og pludselig brydes stilheden af kronhjortens dybe brøl. Pulsen stiger lynhurtigt og nu begynder den krævende og intense pürsch på hjorten, hvor evner, tålmodighed og held vil afgøre om du snart skal lave lidt mere plads i jagtstuen.

Brunsten starter omkring d. 10 September og slutter typisk ved udgangen af denne måned. Skiftende temperaturer og geografiske forskelle mellem Øst og Vest har også stor betydning for, hvornår brunsten topper.

De senere år har polakkerne fået øget fokus på kvaliteten af hjortetrofæerne, så størstedelen af de nedlagte hjorte i dag ligger mellem 5-7 kilo i trofævægt. Det er dog ikke unormalt at der i særligt den centrale og østlige del, nedlægges hjorte med trofævægt på 8-9 kilo og større. Største i 2019 var på hele 10,6 kg !!!

På de fleste af vores revirer kan der kombineres med den interessante jagt på vildsvin samt råbuk, hvis der er er flere tilbage på kvoten.

Vi har hjortejagt for enhver smag og pengepung. Du kan vælge at afregne efter vores meget gunstige prisliste, pakker på fastpris samt prisloft, så du ikke overskrider budgettet. Har du spørgsmål eller ønsker til et konkret tilbud, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er altid klar til at planlægge din næste jagtrejse, hvor du får kvalitet og tillid til en fair pris. 

Se forsiden hvor der vil være MANGE gode tilbud på hjortejagt

Finder du ikke hvad du søger, så spørg endelig

Vi er nok en af de stærkeste udbydere af den polske hjortejagt!!!