Eastern Cape

Her bor vi – klik på billedet for galleri

Prisliste

 

Eastern Cape, er den østligste provins i Syd Afrika med kystgrænse til det Indiske Ocean. Arealet er på 169.000 km2 og med et befolkningsgrundlag på 6,5 millioner. Her er masser af grøn og frodig bush men også sletter og bjergområder. Alle kan komme med ud på jagt og der kan arrangeres mange forskellige former for aktiviteter og udflugter, hvor bl.a. Addo Elephant Park er et “Must see”. En fridag fra jagten kan også kombineres med havfiskeri langs kysten.

Sommerperioden er december – februar med temperaturer mellem 24 – 32 grader om dagen. Om natten mellem 18 – 22 grader. Vinterperioden er juni – august hvor temperaturen er mellem 18 – 25 grader om dagen. Om natten mellem 5 – 10 grader. I Eastern Cape kan der jages året rundt, da den friske vind fra Det Indiske Ocean, gør at varmen aldrig er ubehagelig.

Vores partnere i Eastern Cape, er koncentreret omkring områderne ved Grahamstown og råder over mere end 65.000 HA. Vi bor på Tuskers Lodge, som er et dejligt og uhøjtideligt sted, hvor både jægerne og familien kan hygge sig sammen. De mest populære arter vi jager i Eastern Cape, er Impala, Blesbuck, Vortesvin, Kudu, Stenbuk, Duiker, Zebra, Black og Blue Wildebeest samt de for området mere specielle arter som Nyala, Bushbuck, Bushpig, Caracal m.fl. Har du specielle ønsker, så spørg blot – Vi har det!!!

Check vores MEGET konkurrence dygtige priser. Vi er dog ikke de billigste og bliver det heller aldrig. Dertil er vores kvalitet for høj. Du kan afregne efter vores attraktive trofæprislister eller benytte dig af nogle vores pakker, indeholdende et antal jagtdage og trofæer. Vi laver gerne et personligt tilbud til dig og hos os er der IKKE tillæg for medaljetrofæer!!!

 

Se vores tilbud på Eastern Cape på forsiden