Her bor vi – klik på billedet for galleri

Prisliste Northern Cape

Northern Cape

Vores partner i Northern Cape råder over store og varierende jagtområder samt indkvartering af meget høj standard. 4 skønne dobbeltværelser med aircondition og eget badeværelse. Flot spise og barområde med masser af trofæer fra området, samt en overdækket terrasse, hvor du kan nyde en Gin Tonic og betragte de mange dyr der om aftenen trækker til vandhullet lige udenfor lodgen. Vi besøgte dette fantastiske sted i 2015 og glæder os til at give skandinaviske jægere den samme oplevelse.

De mest populære arter vi jager i Northern Cape, er Springbuck (i forskellige farvevarianter), Oryx/Gemsbok, Impala, Blesbuck, Vortesvin, Kudu, Stenbuk, Duiker, Zebra,Black og Blue Wildebeest, Eland, Waterbuck m.fl. Har du specielle ønsker, så spørg blot – Vi har det!!!

Northern Cape, er den største provins i Syd Afrika, men samtidig også den mest tyndbefolkede. Arealet er på 372.000 km2 og med et befolkningsgrundlag på kun 1,2 millioner. 450 km syd for Johannesburg, omkring minebyen Kimberley, har vi vores store jagtområder med åbne sletter, Camel Thorn træer og masser af Koppies, som er små klippeformationer.

Sommerperioden er december – februar med temperaturer mellem 24 – 32 grader om dagen. Om natten mellem 18 – 22 grader. Vinterperioden er juni – august hvor temperaturen er mellem 18 – 25 grader om dagen. Om natten mellem 5 – 10 grader

Check vores MEGET konkurrence dygtige priser. Vi er ikke de billigste og bliver det heller aldrig. Dertil er vores kvalitet for høj. Du kan afregne efter vores attraktive trofæprislister eller benytte dig af nogle vores pakker, indeholdende et antal jagtdage og trofæer. Vi laver gerne et personligt tilbud til dig og hos os er der IKKE tillæg for medaljetrofæer.

Klik på nogle af vores aktuelle Northern Cape tilbud herunder og se nærmere på nogle af de mange flotte fotos i gallerierne – Finder du ikke det du søger, så spørg os: VI HAR DET 🙂