Limpopo

 

Limpopo området, der er Syd Afrikas nordligste provins, har fået navnet efter Limpopo floden, som er grænsefloden mellem både Syd Afrika og Botswana samt Syd Afrika og Zimbabwe længere mod Nordøst. Den er mellem 1600 og 1700 km lang og dermed den næstlængste flod som løber i østlig retning i Afrika efter Zambezi floden. Limpopofloden løber ud i havet ved byen Xai-Xai i Mozambique.

Landskabet består både af bushveld, sletter, uspoleret vildmark og majestætiske bjerge. Limpopo’s areal dækker ca. 10% af Syd Afrika og er omkring 125,000 kvadratkilometer.

Sommerperioden er december – februar med temperaturer mellem 28 – 35 grader om dagen. Om natten mellem 20 – 25 grader.Vinterperioden er juni – august hvor temperaturen er mellem 18 – 25 grader om dagen. Om natten mellem 10 – 15 grader

Vores partner i Limpopo råder over mere end 70.000 HA og tilbyder indkvartering af en meget høj standard som samtidig giver mulighed for at medbringe hele familien. Alle kan komme med ud på jagt og der kan arrangeres mange forskellige former for aktiviteter og udflugter.

De mest populære arter vi jager i Limpopo, er Impala, Vortesvin, Kudu, Stenbuk, Duiker, Zebra, m.fl. samt de for området specielle arter som Nyala, Bushbuck og Brun Hæene. Har du specielle ønsker, så spørg blot – Vi har det!!!

Vores partner afhenter personligt alle sine gæster i Johannesburg lufthavn og bringer dem til de lodges, der egner sig bedst til de arter man ønsker at jage.

Check vores MEGET konkurrence dygtige priser. Vi er ikke de billigste og bliver det heller aldrig. Dertil er vores kvalitet for høj. Du kan afregne efter vores attraktive trofæprislister eller benytte dig af nogle vores pakker, indeholdende et antal jagtdage og trofæer. Hos os er der IKKE tillæg for medaljetrofæer!!!

Klik på nogle af vores aktuelle Limpopo tilbud herunder og se nærmere på nogle af de mange flotte fotos i gallerierne.

BEMÆRK: Vi tilbyder IKKE jagt på opdrættede og udsatte løver!!!

Finder du ikke det du søger, så spørg endelig – Vi har det!!!