Jagtrejser til Scotland

Fakta om Skotland

Hovedstad: Edingburgh
Areal: 79.000 km2
Befolkningstal: 5,2 millioner

Møntfod: Pund Sterling GPB
Officielle sprog: Engelsk, Walisisk & Gælisk

Skotland kort

Præsentation Skotland

Skotland kan bryste sig af noget af Europas mest spektakulære natur der virker som medicin for sjælen med de store vidder, det betagende højland, spejlblanke søer og charmerende langhårede køer og får, der græsser overalt.

Når du rejser til Skotland, skal du også besøge et af de omkring 80 whisky-destillerier, der er spredt rundt i landet. Du får det hele krydret med Loch Ness uhyret, gamle fotogene middelalderborge og voksne mænd i kilt. Oplevelserne bliver akkompagneret af sækkepibernes karakteristiske brummen, der fuldender dit billede af Skotland

Whisky er Skotlands blod og nerve og de færreste rejser hjem fra Skotland uden at have smagt de gyldne dråber. Selvom whisky kun består af 3 ingredienser (byg, gær og vand), vil du hurtigt opdage hvilken forskellighed, de forskellige mærker byder på. I Skotland er der stolte traditioner og hemmelige opskrifter bag whiskyen.

Pubben er et fristed fra dagens strabadser og de er meget populære, specielt efter arbejdet. De fleste pubber i Skotland gemmer sig bag et sjovt navn og en gammel facade. De oser af hygge og du vil hurtigt føle dig godt tilpas mellem de lokale. Her kan du stille tørsten med en velskænket fadøl. Har sulten meldt sig efter en spændende jagtdag, kan du bestille en pie eller sandwich og være heldig at opleve levende musik.

Vi har selv jaget her utallige gange og kan tilbyde alt hvad den naturelskende jæger , MÅ opleve inden det er for sent. Prægtige og brølende højlandshjorte, hundyrsjagt på hinder og kalve, bukkejagt efter kraftige bukke med medaljepotientale, haglbøssejagt efter den hurtigtflyvende Grouse, duejagt samt den klassiske Roughshooting hvor ”Springerne” vil levere kaniner og fasaner til de forventningsfulde jægere.

Vores partnere er nøje udvalgt ud fra vores eget motto: ”Kvalitet og tillid til en fair pris”. Du vil opleve gæstfrie og hyggelige værter som kun ønsker det bedste for deres gæster. Der er rige muligheder for at kombinere jagten med udflugtsmuligheder for enhver smag. Vi sammensætter gerne et program efter dine ønsker.

Check vores konkurrence dygtige priser. Vi er ikke de billigste og bliver det heller aldrig. Dertil er vores kvalitet for høj. Klik på den enkelte jagtform, for at læse mere om hvad der tilbydes og se nærmere på nogle af de mange flotte fotos i gallerierne.

Se aktuelle tilbud herunder. Finder du ikke det du søger, så spørg endelig – Vi har det!!!